Biljetter

Match mot Brynäs i Gävle:

Du kan boka biljett genom oss om du är medlem i Lumberjacks, Modo 018 eller Modo Syd och vill vara säker på att få stå på Modosektionen. Gå till menyn resor och välj den match du ska på.


Övriga matcher:

Om vi genomför en organiserad supporterresa ingår biljetten i priset/resan. På vissa arenor får bortasupportrar gå in genom huvudentrén och då kan du som följer med på resan om du vill avstå från att boka biljetten genom oss.

I de fall vi inte genomför någon organiserad supporterresa tillhandahåller vi inte några bortaklackbiljetter. Det skulle strida mot Hockeyligans regler att göra så. Vid något enstaka tillfälle kan en sen avbokning ha gjorts. Då kan vi ha någon enstaka biljett kvar till den som inte följer med på resan.

En bortaklackbiljett kostar 100 kr. Det är värt att påpeka att biljettkassan på många håll är billigare, särskilt för ungdomar – den största skillnaden är i Linköping. I Timrå brukar bortaklacken bli slutsåld; köp då hemmastå och förflytta dig på egen hand till bortastå inne i hallen.

Hockeyligans regler kan tolkas som att bortabiljetter måste köpas genom någon av bortalagets supporterklubbar. I praktiken är det sällsynt att detta behövs. Det är också ovanligt att arenavärdarna bevakar att man ser på matchen från den plats man köpt biljett till. Mest frekvent är detta möjligen på Fjällräven Center och Hovet.