MODO Hockey i branschpressens centrum

2011-08-28

Senaste numret är här

Senaste numret är här

Senaste veckan har först Match och sedan Hockey ramlat ner i brevlådan. Match, som utkommer i Göteborg, har det längsta och mest positiva reportaget om MODO Hockey, “Stjärnbygget” – en artikel om sta’n och det nya lag Samuelsson, Markus Näslund och Foppa bygger upp.

Ishockeyförbundets tidning Hockey, som utkommer i Bjästa, inleder med varnande ord från förbundsordföranden om elitklubbarnas ekonomi. Detta illustreras sedan med en matchbild från AIK och MODO från senaste säsongen, med några ord om att MODO gick back då. Det hela kompenseras av ett mittuppslag om Daniel Sedin.

Säsongen är nära. Dags att som vanligt gå till spelbutiken och spela MODO som vinnare av grundserien.

Liknande sidor:


Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.

Arkiverat i notiser